Képzések Menü

I. Mystic Élmény és Köröm tábor

A tábor 2021-ben megrendezésre kerül, további részletek hamarosan!

A Tábor

Évek óta kéritek: most megcsináltuk! 2020-ban jön az I. Mystic Élmény-,és Körömtábor! A képzett oktatóink Gyimesi Dóra nemzetközi szakoktató vezetésével várják mindazon körmös szakembereket, akik fontosnak tartják a fejlődést, a folyamatos önképzést, és a legfrissebb trendek követését. A létszám erősen korlátozott, max. 35 fő jelentkezését fogadjuk, ezért ne késlekedj!

Időpont: 2020.június 15-18-ig (3 éj)

A Képzés

Minden nap 9-17-ig (csütörtökön 9-12-ig) tartandó oktatás felöleli mind a szalonmunka, mind a versenyzés mindennapos problémáit, kitér az a díszítésre és olyan szakmai fogásokra, amit csak személyesen lehet megtanulni. A képzések csoportbontásban történnek, a tervezett összlétszám 30-35 fő. Az oktatás alatt minden felmerülő problémára választ adnak az oktatóink. Minden alapanyagot biztosítunk a tanuláshoz, de szükség esetén lehetőség lesz beszerezni a helyszínen minden felhasznált anyagot, az időszakos Mystic Vásártérben smiley

A Programterv

 

1. nap - A tematika erre a napra választható, regisztrációnál kérjük jelezni.

 a) 2020-as szalon építési trendek

Oktatók: Gyimesi Dóra és Horesnyiné Gitta

  b) Gél lakk komplex használata technikától a díszítésig

            Oktatók: Zelenyák Mariann és Hajduné Bódi Reni

2. nap - Extrém formák egy kis csavarral

Oktatók: Gyimesi Dóra, Horesnyiné Gitta, Hajduné Bódi Renáta, Zelenyák Mariann

3. nap - Zselés festés: 4 oktató - 4 technika

Oktatók: Bodó Zita, Hajduné Bódi Renáta, Horesnyiné Gitta, Gyimesi Dóra

4. nap - Stílusos elegancia a díszítés világában

Oktatók: Hajduné Bódi Renáta, Bodó Zita

 

A részletes program ide kattintva megtekinthető.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A Helyszín

Ráckeve legszebb szállodája a néhány éve nyílt Hotel Termálkristály Aqua Land**** Budapesthez közel, a Duna melletti idillikus környezetben kínálja színvonalas szolgáltatásait Ráckeve ligetes parkos városrészének idilli környezetében, a Duna mellett az 5 hektáros Aqua Land komplexum területén. Az elszállásolás 2 ágyas (nem franciaágy!) szobákban történik. Egyágyas elhelyezésről érdeklődj a fenti e-mail címen.

 

Gasztronómia, ellátás

Teljes ellátással, büféreggelivel, délben a’la carte ebéddel, este büfévacsorával készülünk, így biztosan mindenki a neki tetsző fogásokból válogathat, miközben gyönyörködhet a kilátásban, a megújult parkban, a grill  teraszon vagy akár a tóra épített stégen.  Az oktatás alatt két kávészünettel is gondoskodunk a felfrissülésről. Az ezen felüli italfogyasztás, valamint a minibárból történő fogyasztás nem része a részvételi díjnak, az csak a szálloda felé történő térítés ellenében vehető igénybe. Egyéni ételérzékenységet kérnék előre jelezni.

 

Esti programok

Minden este készülünk közösségépítő programmal, hogy az egész napos oktatás után legyen a lehetőség a kikapcsolódásra is. Ez nem csak az élményszerzést, hanem az ismerkedést, és csapatépítést is elősegíti, a cél, hogy át tudjuk adni a hamisítatlan Mystic életérzést <3

Részvételi díj

A 2019.november 30-ig 40.000 Ft előleget befizetők kedvezményes áron, azaz 149.000 Ft-os áron vehetnek részt a programon. November 30. után a részvételi díj 170.000, melyet 3 részletben 40.000 Ft -os regisztrációs díj befizetésével biztosíthatod a helyedet (a teljes összeg befizetése esetén, vagyis lezárt jelentkezés esetén a regisztrációs díj beleszámít a végösszegbe).  Lehetőséged van kedvezményes áron részt venni a táborban, amennyiben a jelentkezéseddel egyidejűleg a 155.000 Ft-os díjat a megadott határidőig kiegyenlíted.

Jelentkezési / Fizetési kondíciók

Amennyiben szeretnél részt venni a Táboron, válassz a lenti szolgáltatások közül.

Regisztráció után, küldd el nekünk e-mailben (mystictabor@mysticnails.hu) az OKJ bizonyítványod másolatát / fényképét, hogy jóváhagyjuk a fiókodat. Ezután a Tábor kosárba helyezhető. A rendelés leadása után hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt, illetve később egy másik e-mailt amely tartalmazni fogja az utalási adatokat! Kérjük, hogy mindig ebben az e-mailben szereplő banki adatokra utaljatok, és minden esetben várjátok meg ezt az emailt az átutalás előtt. Minden egyes részlet és regisztrációs díj befizetése esetén számlát állítunk ki számodra.

Kísérői (családtag) részvétel:
A Mystic Élmény-, és körömtáborba van lehetőség, hogy kísérő is jöjjön a résztvevővel. Az alábbi kedvezményes díjszabás vonatkozik rájuk: 
 
Szállás kísérőknek:
Kísérői díj:
26.500/ fő/éj (teljes ellátással) standard szobában, 2-3 fő elhelyezése esetén
25.200/fő/éj (teljes ellátással) lakosztályban 4 fő elhelyezése esetén
+ IFA 500 Ft /fő/éj  

Gyerek kedvezmény:
0-3 éves korig ingyenes
3-6 éves korig 50%
6-12 éves korig 30%

Étkezés:
Prémium svédasztalos reggeli, vacsora és ebéd.
Ételérzékenységet kérjük előre jelezni.
 
FONTOS: kizárólag a tábor résztvevői regisztrációját intézzük, a kísérőknek a szállást és étkezést a hotellel kell egyeztetni, illetve rendezni az alábbi elérhetőségeken: E-mail címük: info@termalhotelrackeve.hu , +36/24-541-551
 

Részletfizetési kondíciók:

Regisztráció: 100.000 Ft -os regisztrációs díj befizetése

I.Részlet:  2020.02.17-ig 60.000 Ft (Amennyiben az I.részlet határidőig nem érkezik be, jelentkezésedet lemondottnak tekintjük, így elveszíted a regisztrációs díjat, melyről végszámlát állítunk ki.)

II.Részlet: 2020.05.11-ig fennmaradó összeg

Visszatérítési kondíciók

2020.02.17-ig ingyenesen lemondható a jelentkezés, az addig befizetett összeg 100%-ban visszajár.

2020.02.17. és 2020.05.10. közötti lemondás esetén a 40.000,- Ft regisztrációs díjon felül befizetett összeg jár vissza.

2020.05.11. után a jelentkezés nem lemondható, ezen időpont után már nem áll módunkban semmilyen visszatérítést biztosítani az addig befizetett összegből, de magad helyett új résztvevő delegálható, ennek díja térítésmentes.

Ha bármilyen nekünk felróható okból nem valósul meg a képzés, a teljes befizetett összeg visszajár. A szervező cég (Mystic Nails Hungary Bt.) semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.

Szállítás

A webshopon kizárólag képzésekre lehet jelentkezni, melyek nem igényelnek szállítást. A képzésekről távszámlát állítunk ki, illetve kérés esetén a képzés helyszínén adunk át nyomtatott számlát.

További információ

mystictabor@mysticnails.hu, 06703413032

                      A szervezők a helyszín-, és programváltozás jogát fenntartják.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.