Képzések Menü

Fizetési - Visszatérítési kondíciók

Jelentkezési / FIzetési kondíciók

Amennyiben szeretnél részt venni egy képzésen, a webshopon lehetőséged van helyedet biztosítani. Regisztráció után, küldd el nekünk e-mailben(oktatas@mysticnails.hu) az OKJ bizonyítványod másolatát / fényképét, hogy jóváhagyjuk a fiókodat. Ezután a kiválasztott képzés kosárba helyezhető. A rendelés leadása után hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt, illetve később egy másik e-mailt amely tartalmazni fogja az utalási adatokat! Kérjük, hogy mindig ebben az e-mailben szereplő banki adatokra utaljatok és minden esetben várjátok meg ezt az emailt az átutalás előtt.

Visszatérítési kondíciók

Mindannyian tudjuk, hogy az idő pénz.
Ezért arra kérlek, hogy vedd figyelembe a lemondási feltételeket, hiszen Te sem szereted, ha valaki utolsó pillanatban mondja le az időpontját.
A képzés bármikor lemondható. Várólistásak a tanfolyamaink, ezért díjmentesen lemondani a tréning időpontja előtt 15 nappal van lehetőséged, a 15 napon belüli lemondás esetén 10.000 Ft lemondási díjat számolunk fel.

(Példa: Amennyiben egy október 30.án tartandó képzést akarsz lemondani okbóter 14.-én a teljes összeget vissza utaljuk. Október 15-én már vissza kell tartsunk 10.000Ft lemondási díjat.)

Megértésedet és együttműködésedet köszönjük!

Szállítás

A webshopon kizárólag képzésekre lehet jelentkezni, melyek nem igényelnek szállítást. A képzésekről számlát állítunk ki, melyet a képzés helyszínén adunk át, ileltve igény esetén PDF formátumban is tudjuk továbbítani.