Gyakran Ismételt Kérdések

Megjegyzés: Kérlek kattints a kérdésre a válaszért!

Csak is az oktatási weboldal felületén lehet jelentkezni átutalással fizetve. Messenger, emailben, viberen beérkezett jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Az oktatók képzéseinek ára eltérhet egymástól! A pontos információ érdekében alaposan nézd át az adott képzés részleteit.
A képzésre jelentkezéshez OKJ-s bizonyítvány szükséges, melyet a regisztráció során csatolni kell az [email protected] email címre. A jelentkezést csak az OKJ-s bizonyítvány ellenében tudjuk jóváhagyni.
Csoportos képzés esetén:
Az oktatás ideje alatt az alapanyagokat biztosítjuk (természetesen hozhatod a sajátjaidat) csak az eszközeidet kell magaddal hozni. A pontos eszköz listát az adott képzésnél megtalálhatod.

Privát képzés esetén:
A képzés ideje alatt alapanyagokat biztosítjuk(természetesen hozhatod a sajátjaidat) csak az eszközeidet kell magaddal hozni, a pontos eszköz listát az adott képzésnél megtalálhatod. Ha egyedi igény szerint lesz összerakva a privát képzés anyaga akkor az eszköz listát az oktató email formájában küldi el a tanuló részére.
Az általad kiválasztott oktatónak a privát menüpontja alatt megtalálod az ezzel kapcsolatos információkat.
Az egyéni képzés leginkább személyre szabott tréning. Ezért egész napos oktatáson az oktató figyelme csak is egy tanulóra összpontosul. Itt több témát is érinthetnek illetve a tanfolyam közben felmerülő technikai kérdésekre, problémákra teljes részleteiben kitérünk és helyre rakjuk. Itt lehetőség van elidőzni azokon a pontokon ami nehézséget okoz a tanulónak és csak akkor haladni tovább, ha azt rendbe tettük. Egy csoportos képzés kifejezetten egy megadott tananyagról szól melyet az adott oktató egy tervezet szerint épít fel és az alapján adja át tudását a tanulóknak.
A tanfolyam lemondása írásban, emailben történik. ([email protected]) Lemondási feltételek: A képzés bármikor lemondható. Várólistásak a tanfolyamaink, ezért díjmentesen lemondani a tréning időpontja előtt 15 nappal van lehetőséged, a 15 napon belüli lemondás esetén 10.000 Ft kötbért számolunk fel. (Példa: Amennyiben egy október 30.án tartandó képzést akarsz lemondani okbóter 14.-én a teljes összeget vissza utaljuk. Október 15-én már vissza kell tartsunk 10.000Ft kötbért.)
A képzés időpontjától számított 2 napon belüli lemondás esetén, a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. (Példa: Amennyiben egy október 30-án tartandó képzést akarsz lemondani október 28-án vagy 29-én, abban az esetben nem áll módunkban visszautalni a képzés díját.)
Privát képzés esetén: A képzés bármikor lemondható. Várólistásak a tanfolyamaink, ezért díjmentesen lemondani a tréning időpontja előtt 15 nappal van lehetőséged, a 15 napon belüli a képzés árának a 60%-át áll módunkban visszatéríteni. (Példa: Amennyiben egy október 30.án tartandó képzést akarsz lemondani okbóter 14-én a teljes összeget vissza utaljuk. Október 15-én már vissza kell tartsunk a képzés díjának 40%-át, mint lemondási díjat.) A képzés időpontjától számított 2 napon belüli lemondás esetén, a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. (Példa: Amennyiben egy október 30-án tartandó képzést akarsz lemondani október 28-án vagy 29-én, abban az esetben nem áll módunkban visszautalni a képzés díját.)
Az oktató a képzésen készült videókat és fotókat marketing célokra használhatja. Tanulók a saját maguk részére készített képeket, videókat nem használhatják fel nyilvános oldalakon csak saját maguk részére.
- Elméleti és gyakorlati oktatást
- Sós és édes apró sütemények és/vagy szendvicsek.
- A tanulók a képzésről Certificate-et kapnak.
- Az alapanyagokat biztosítjuk a képzés idejére.