Képzések Menü

Filipcsei Ditti

Üdvözöllek!

Filipcsei Ditti vagyok.

Hobbiból lett ’szerelemhivatás’ számomra a munkám! Főiskolás éveim alatt jött a gondolat, hogy szeretnék szép, színes körmöket. Ezért szaklapokat, internetet bújtam és okleveles képzésekre jártam.  

Aztán a családtagjaim és a barátnőim is megkértek: készítsek nekik is csodás körmöket! Így 2009-ben elvégeztem az OKJ-s képzést, hátrahagytam a tanítást, és beültem egy szépségszalonba.

Hiányzott az oktatás, ezért 2011-ben szakmai oktatói vizsgát tettem. Azóta is a hozzáértésemet, tapasztalatomat nagy örömmel osztom meg másokkal! És folyamatosan képzem önmagam is, hogy naprakész tudást nyújthassak a vendégeimnek és a tanulóimnak is.

Úgy alakult az életem, hogy 4évre kimaradtam a szakmából, majd visszaültem és megküzdöttem a csodával, hogy ez a szakma milyen gyorsan innoválódik. Szóval tudom milyen nehéz elindulni, ha ez eddig csak hobbi volt, és azt is ha újrakezdenéd, de oly sok minden megváltozott. Segítek, hogy neked ne kelljen a saját bőrödön tapasztalnod a nehézségek nagyrészét, és szakmailag felkészülten ülhess az asztalod mögé. Megmutatom hogyan működj együtt a vendégköröddel úgy, hogy hosszantartó kiegyensúlyozott kapcsolatotok lehessen.

Várlak szeretettel!

Mottóm: Minden okkal történik

Éppen ezért olvasod most ezt, Te is!

Elért eredményeim:

2021.Dark Home Cup Profi Extrém kategória II.helyezett

2021. "Elvarázsolt ősz" Extrém kategória I.helyezett

Rendezés: