Képzések Menü

I. Mystic Élmény és Köröm tábor 2021 - ELMARAD

A TÁBOR RAJTUNK KÍVÜL ÁLLÓ OKOK MIATT ELMARAD!

A Tábor

Évek óta kéritek: most megcsináltuk! 2021-ban jön az I. Mystic Élmény-,és Körömtábor! A képzett oktatóink Gyimesi Dóra nemzetközi szakoktató vezetésével várják mindazon körmös szakembereket, akik fontosnak tartják a fejlődést, a folyamatos önképzést, és a legfrissebb trendek követését. A létszám erősen korlátozott, max. 35 fő jelentkezését fogadjuk, ezért ne késlekedj!

Időpont: 2021.június 21-24-ig (4 egész oktatási nap, 3éj)

A Képzés

Minden nap 9-17-ig tartandó oktatás felöleli mind a szalonmunka, mind a versenyzés mindennapos problémáit, kitér az a díszítésre és olyan szakmai fogásokra, amit csak személyesen lehet megtanulni. A képzések csoportbontásban történnek, a tervezett összlétszám 30-35 fő,  4 oktató lesz minden nap, akik segítik a munkátokat. smiley

A Programterv

1.nap
A/Gél lakkok világa
B/Szalontechnika anyagkombinációkkal
Oktatók: Zelenyák Mary, Bodó Zita, Gyimesi Dóri, Horesnyiné Gitta

2. nap
A/ Gél lakk díszítés
B/ Zselés festésOktatók: Bodó Zita, Zelenyák Mary, Horesnyiné Gitta, Gyimesi Dóri
 
3. nap
Extrém formaköröm (választható forma)
Oktatók: Gyimesi Dóri, Horesnyiné Gitta, Horváth Rebeka, Bakos Beatrix
 
4. nap
A 3D világa – kevert anyaghasználat  
Oktatók: Gyimesi Dóri, Horesnyiné Gitta, Mészár Bea

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A Helyszín

Ráckeve legszebb szállodája a néhány éve nyílt Session Hotel**** Ráckeve, Budapesthez közel, a Duna melletti idillikus környezetben kínálja színvonalas szolgáltatásait Ráckeve ligetes parkos városrészének idilli környezetében, a Duna mellett az 5 hektáros Aqua Land komplexum területén. Az elszállásolás 2 ágyas (nem franciaágy!) szobákban történik. Egyágyas elhelyezésről érdeklődj a fenti e-mail címen.

 

Gasztronómia, ellátás

Teljes ellátással, büféreggelivel, délben a’la carte ebéddel, este büfévacsorával készülünk, így biztosan mindenki a neki tetsző fogásokból válogathat, miközben gyönyörködhet a kilátásban, a megújult parkban, a grill  teraszon vagy akár a tóra épített stégen.  Az oktatás alatt két kávészünettel is gondoskodunk a felfrissülésről. Az ezen felüli italfogyasztás, valamint a minibárból történő fogyasztás nem része a részvételi díjnak, az csak a szálloda felé történő térítés ellenében vehető igénybe. Egyéni ételérzékenységet kérnék előre jelezni.

 

Esti programok

Minden este készülünk közösségépítő programmal, hogy az egész napos oktatás után legyen a lehetőség a kikapcsolódásra is. Ez nem csak az élményszerzést, hanem az ismerkedést, és csapatépítést is elősegíti, a cél, hogy át tudjuk adni a hamisítatlan Mystic életérzést <3

Részvételi díj

A 2020.december 31-ig 40.000 Ft előleget befizetők kedvezményes áron, azaz 149.900 Ft-os áron vehetnek részt a programon. December 31. után a részvételi díj 185.900 Ft, melyet 3 részletben 40.000 Ft -os regisztrációs díj befizetésével biztosíthatod a helyedet (a teljes összeg befizetése esetén, vagyis lezárt jelentkezés esetén a regisztrációs díj beleszámít a végösszegbe).  Lehetőséged van kedvezményes áron részt venni a táborban, amennyiben a jelentkezéseddel egyidejűleg a 165.900 Ft-os díjat 2021.03.21-ig kiegyenlíted. (Abban az esetben, ha van még szabad hely, mivel a helyek erősen helyek korlátozottak.

Jelentkezési / Fizetési kondíciók

Amennyiben szeretnél részt venni a Táboron, válassz a lenti szolgáltatások közül.
Regisztráció után, küldd el nekünk e-mailben ([email protected]) az OKJ bizonyítványod másolatát / fényképét, hogy jóváhagyjuk a fiókodat. Ezután a Tábor kosárba helyezhető. A rendelés leadása után hamarosan kapsz egy visszaigazoló emailt, illetve később egy másik e-mailt amely tartalmazni fogja az utalási adatokat! Kérjük, hogy mindig ebben az e-mailben szereplő banki adatokra utaljatok, és minden esetben várjátok meg ezt az emailt az átutalás előtt. Minden egyes részlet és regisztrációs díj befizetése esetén számlát állítunk ki számodra.

Kísérői (családtag) részvétel:

A Mystic Élmény-, és körömtáborba van lehetőség, hogy kísérő is jöjjön a résztvevővel. Az alábbi kedvezményes díjszabás vonatkozik rájuk:  
 
Szállás kísérőknek:
Kísérői díj:
26.500/ fő/éj (teljes ellátással) standard szobában, 2-3 fő elhelyezése esetén
25.200/fő/éj (teljes ellátással) lakosztályban 4 fő elhelyezése esetén
+ IFA 500 Ft /fő/éj  
Gyerek kedvezmény:
0-3 éves korig ingyenes
3-6 éves korig 50%
6-12 éves korig 30%
 

Étkezés:

Prémium svédasztalos reggeli, vacsora és ebéd.
Ételérzékenységet kérjük előre jelezni.
 
FONTOS: kizárólag a tábor résztvevői regisztrációját intézzük, a kísérőknek a szállást és étkezést a hotellel kell egyeztetni, illetve rendezni az alábbi elérhetőségeken: email címük: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez , +36/70-774-6995
 
 

Részletfizetési kondíciók:

Regisztráció: 40.000 Ft -os regisztrációs díj befizetése
I.Részlet:  2021.02.21-ig 60.000 Ft (Amennyiben az I.részlet határidőig nem érkezik be, jelentkezésedet lemondottnak tekintjük, így elveszíted a regisztrációs díjat, melyről végszámlát állítunk ki.)
II.Részlet: 2021.05.11-ig fennmaradó összeg

Visszatérítési kondíciók

2021.02.21-ig ingyenesen lemondható a jelentkezés, az addig befizetett összeg 100%-ban visszajár.
2021.02.21. és 2021.05.10. közötti lemondás esetén a 40.000,- Ft regisztrációs díjon felül befizetett összeg jár vissza.
2021.05.11. után a jelentkezés nem lemondható, ezen időpont után már nem áll módunkban semmilyen visszatérítést biztosítani az addig befizetett összegből, de magad helyett új résztvevő delegálható, ennek díja térítésmentes.
Ha bármilyen nekünk felróható okból nem valósul meg a képzés, a teljes befizetett összeg visszajár. A szervező cég (Mystic Nails Hungary Kft.) semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.

 

Szállítás

A webshopon kizárólag képzésekre lehet jelentkezni, melyek nem igényelnek szállítást. A képzésekről távszámlát állítunk ki, illetve kérés esetén a képzés helyszínén adunk át nyomtatott számlát.

További információ

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez , 06703413032

                      A szervezők a helyszín-, és programváltozás jogát fenntartják.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.