Képzések Menü

Ilovai Anita

Sziasztok!
 
Ilovai Anita műkörmös szakoktató vagyok, az OKJ-t 2008.-ban szereztem meg, a szakmában főállásban 2017. óta dolgozom, szerelemmunka lett a számomra. Imádok alkotni, díszíteni, gyerekorom óta festményeket festek és portrékat rajzolok, így végre munkaidőben is kiélhetem a kreativitásomat.
Szeretem azokat a technikai megoldásokat, amelyekkel hosszú távon egészségkárosodás és fájdalom nélkül lehet üzletileg eredményesen dolgozni, erre tettem fel a szakmai életem, hogy ilyen irányba fejlesszem magam, ne "menjek rá" hosszú távon arra, amit imádok, Én műkörmösként szeretnék nyugdíjba menni :) 
Szerencsére végzett és gyakorlott munkavédelmi és kémiai biztonsági szakértő vagyok, így jól látom a szakma buktatóit, látom a helyes irányt, amivel minden szakmabelinek segíthetek a hétköznapi munkája során. Vevői igényfelmérés és folyamatos piackutatás alapján dolgozom, így a kedvenc szalon technikám a munkavédelmi és üzleti érdekeim figyelembe vételével a modern C-íves géllakkozás, a (szinte)reszelésmentes zselés építés és töltés technika. Imádom a felületi festett francia körmöket, a Quick Ombre Spray-vel készített baby boomer, color boomer, ombre és színátmenet minták készítését, ezeket a díszítési technikákat mindennap használom a szalonmunkám során. 
Törekszem már a vendégszerzés és mindennapi vendégkör kezelés során is a saját testi, lelki, üzleti érdekeim előtérbe helyezni, a szalonmunkám során ezzel is megismerkedhetsz, melynek része a jó reklám, marketing és a pszichológia.
Ha szívesen megismernéd a szalon munkám, szeretnél időben és bevételben hatékonyabb lenni, várlak sok szeretettel a Mystic Nails Mentor programjában, hogy könnyebben válj jó szakemberként jó üzletemberré is :) 
 Hiszem, hogy egy jó üzletember akkor, annak, úgy és annyiért szolgáltat, ahogy NEKI JÓ :) .... figyelembe véve a vendégei igényeit, de csak abban a mértékben, hogy a saját érdekeit tartsa szem előtt!
Rendezés: