Képzések Menü

Kasztel Erzsébet

Sziasztok!

Kasztel Böbi vagyok. Az, hogy mikor lett szerelem ez a szakma, majd egy egy alkalommal elmesélem, ha érdekel benneteket, itt nagyon hosszú lenne. Régóta tetszett már, csodálkozva néztem, hogy tudnak ennyi ideig egy helyben ülni, hisz mindig is ezerrel pörögtem (pultos, edző, katona)… Talán ennek is köszönhetem, hogy folyamatosan pörgök, amit remélem nektek is meg tudok majd mutatni. A gyorsaságomat a visszajáró vendégeim igazolják J, nincs üres hely a naptáramban (tempót adni senki kezébe nem tudok, de megmutatni megtudom, hogyan lehet csinálni)! Az oktatás nem áll távol tőlem, sok tanuló megfordult már nálam, a segítségemet kérve.

Ami nagyon közel áll hozzám az az AcrylGel, de nagyon szeretek hagyományos zselével is dolgozni, attól függ mihez van épp kedvem. Szeretem az extrém körmöket is, szeretek elkalandozni néha-néha, de sajnos idő hiánya miatt az nem sokszor van.

Igyekszem fejleszteni magam, és szeretném a program során átadni nektek minden általam szerzett tudást és egy kis gyorsaságot magamból!

Rendezés: