Képzések Menü

Privát képzés

A privát képzést azoknak a műkörmös szakembereknek ajánlom, akik személyre szabott oktatásra vágynak. Miért is jó a privát képzés:
• Egész idő alatt csak Veled foglalkozok, egyből tudok segíteni, ezáltal a fejlődés is sokkal látványosabb lesz, mint a csoportos képzésen.
• Te határozod meg, mit szeretnél tanulni és a tananyag teljesen az igényeid szerint van kialakítva. Ez lehet akár technikai és díszítési képzés is egyben, de előtte mindenképpen egyeztetnünk kell, mert előfordulhat, hogy az általad kiválasztott tananyag(ok)hoz nem lenne elegendő 1 oktatási nap.
• Képzés alatt megismerheted a Mystic Nails széles termékpalettáját, láthatod élőben a színeket. Segítséget nyújtok a használatukkal kapcsolatban is.
• Az oktatás alatt az összes alapanyagot én biztosítom, Neked csak az saját eszközeidet kell magaddal hozni. (ecsetek, fémeszközök). Természetesen saját alapanyagokkal is dolgozhatsz.

A privát képzést minden esetben megelőzi egy szintfelmérés, amikor átbeszéljük, hogy mik azok a célok, amiket szeretnél elérni, mi az, amin javítani szeretnél.
Ha szükséges, hozhatsz modellt, de ő nem lehet szakmabeli.
Képzés alatt gondoskodom kávéról, inni- és ropogtatni valóról :)
Az egyéni oktatás időtartama általánosan 9:00-16:00-ig tart, melyet kizárólag csak munkanapokon tartok (H-P).
Képzés ára 50000 Ft / nap.

Keress bátran, mert számomra öröm átadni az évek alatt megszerzett tudásomat azoknak, akik szeretnének szakmailag fejlődni!

Zelenyák Marianna
Mystic Nails Junior Tréner

Elérhetőségeim:
0630 300 5146
[email protected]

Rendezés: